söndag 30 september 2012

Stökig julgran

 

Det blir aldrig som man tänkt sej. Nu hade jag/vi iofs inga större planer för denna helgen mer än att fredag var uppesittarkväll och lördag var julafton. Partaj i dagarna två, enda planeringen. Och jag tror kanske det är tur att man på förhand inte har facit på hur helgen kommer gestalta sej, för då hade jag nog ställt in julen i år!
Nejvars. Inte så illa förstås, julafton (lördag) var KING, naturligtvis! Men en helg inleds ju med fredag och  i vårt fall uppesittarkväll. Tillhållet var Vete och partners in crime var mina fina två, Helle och Tanken. Det GÅR inte att ha tråkigt med dessa två. Och det skulle vi aldrig ha :)
Planeringen som uppkom under kvällen var "sikte på Ågatan", men si dit kom vi inte. Efter en snabb koll på fejjan dyker den ypperliga idéen Palatset upp. Ringde Tobbe som trodde att det skulle vara lugnt att vi kom dit. (Syftade troligen på max antal personer, och att det ev kunde vara fullt.) Men oj, vad fel han hade. Inte lugnt alls skulle jag säga. Ett klippt Oking slut på den kvällen, utan att lägga ut ngn txt om det hela här. Tobbe: SÅ ledsen för det hela. Ska försöka dra ett streck över det, men det kommer att ta ganska lång tid.
Uppesittarkvällen är därmed för alltid raderad ur minnet, ja vi kanske kan säga på ett flertal sätt. Herregud. Några bilder återfinns dock, ser att i kameran finns 175 bilder från helgen...Hur många ni får se? Haha, endast ett fåtal kommer någonsin bli publika!!

Mina två fina!

Bästa Helle fixar sminket!
 Dålit med behave emellanåt.
Morgan SHE intogs ett par under kvällen. "Brave navigator" heter hon tydligen.
Ja. Eller som Tanken helt enkelt uttryckte: "Ja har hittat honan!!!"
 

 

 LOVE YA!
 
Bästa Tanken fixar håret. Hart rätt bra ja. Duschade gjorde jag alldeles själv, men resten fixar de åt mej. Ä inte DET king så säg :)
 
 
Say no more =)
 
Så. Det var fredag det.
Om jag ska låta bli att fokusera på det negativa så innehöll kvällen naturligtvis kul och bra saker oxå! Bara att få vara med dessa två gör mej glad. En snabb chat med SNYGG-JOHAN lyfte även det kvällen! Hahaha, åh vikket fylledrag - igen! ;)
Saknades gjorde dock någon som inte var frisk nog, men några sms gjorde mej glad =)
Redo för lördag nu?
Ok, HOY HOY:
Lördag 29/9 2012 går till världshistorien som årets tidigaste julfest. Många har undrat hur vi tänker, vad vi styr med och hur det kommer sej. Som tidigare nämnt började detta som ett internskämt, och vi bestämde oss helt enkelt för att göra slag i saken och fira jul. Ett event skapades på fejjan, men måste säga att uppslutningen var ngt dålig. Men på ett ungefär så dök de viktigaste upp och i slutändan blev det en galen tjejfest med en titt-in av Ändy, som körde på den safea linjen och stannade förbi nykter ;) Det pyntades under eftermiddagen och vid 18 ramlade ett gäng nissar in.
 
Tank pyntar!                                                                                         Trött då. Men piggnade till....
 
  ?

 
Pilla och Nilla =)

 
Nilla, Carro och Tank som har egen fest på hörnet....
 
 
 Pilla, Tank, Ändy och Nilla


 
Fortfarande seg. Tog ett tag att vakna denna kväll...hoy hoy.
 
Fina Pilla!
 
 
 Två glada....


Andy och Gunilla som mest babblade Sweden Rock hela tiden. Känner en viss nervositet komma smygande. Men som sagt, det är ju en stund kvar, hehe....
 
 Tro det eller ej, vi kom in till stan!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 En sväng till Mörners.
Prata lite strunt med Jocke och Stampe.

 
Nu dröjer det länge tills vi firar jul igen. För glöm att JAG firar den 24/12. Har gjort mitt nu!
 

 
Tack alla goa, glada, galna, fina, knäppa, underbara människor som på något sätt varit delaktiga i denna julhelgen. Några galenskaper dyker rakt ner i arkivet och lär få stanna där. Vissa raderas. Och vissa stunder ska jag leva på länge!
Bill påtalade på fejjan att om det var julafton igår, så är det ju nyår på lördag. Herregud. Tar det aldrig slut tänker man. Men som tur är är barnen hemma kommande helg, så isf firar jag med dem : ) LUGN helg comin up, och det, mina vänner...Verkar vara på sin plats!
Have it KING u all!
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar