fredag 21 september 2012

Niklas & LHC

Där har ni de två projekten som under en tid varit anledning till många timmar vid datorn.
Ja, inte Niklas som person och inte just LHC som intresse på det viset.

Nu pratar vi texter igen, lite av vad som producerats och båda ska nog anses vara i hamn.
Niklas Griph. Älskad lillebror, vän och son. Ja inte min, inte något av nyss nämnda.
Däremot är Lina en av mina fina vänner som tyvärr fick vara med om det hemska att förlora sin lillebror en augustidag 2011. (Då jag nämnt detta tidigare ska jag inte skriva så mkt om det, bara en kort förklaring.) Gson gjorde fantastisk musik och hans fru, Malin med sin underbara stämma har lagt sång till detta. Tack underbara fina ni för att detta gick att genomföra, att ni såg det som en ära att få hjälpa mej sätta musik och sång. Igår kväll lade jag upp den på Niklas minnessida på facebook:

                                                  Vila i frid älskade Niklas Griph

(Bloggen vill verkligen inte lägga upp den här, så ni får lyssna via fejjan, om ni nu önskar.)

Jag hoppas och tror att denna lilla minnessång kan betyda något för de som stod närmast. Främst är den skriven till Niklas och Lina. Och gudarna ska veta, jag är glad att det är gjort nu. Det var oerhört tungt, och jag skulle aldrig kunnat skriva den om jag varit nära Niklas. Jag tycker texten är nog påtaglig, utan att ha känt honom. Jag vill tro att ni förstår innebörden av tex: "Jag hoppas att du funnit landet som du sjöng om ibland..." Ni som var nära bör nu relatera till bananer... :)
Nu är det kapitlet som sagt skrivet, och jag nöjer mej med dessa slutord, men struntar fullkomligt i recensioner. Till dej, från mej Lina. Love u.

Forza Cluben!! Ja ni. LHC. Linköpings stolthet.
Hur galet fanatisk av LHC är jag? Nja. Jag är nog en alldeles vanlig medelmåtta på det området. Klart man håller på Cluben. Klart det är King att gå på match.
Hur galet fanatisk är jag på att skriva? Klippt galen. ;)
Och nu igen dåå: Gson. Gson frågade mej om vi inte skulle ta och hjälpa Cluben få fram en vettig låt, något med drag på, något att spela under hemmamatcher.
Och denna diskussion påbörjades för...Oj..? Över ett år sedan iaf. Lääänge har det grunnats, knåpats och chattats (timmaaaaar!!!)
Hur förankrar man en ny LHC-låt på bästa sätt? Hur når man ut till de som ska förmodas gilla den? Jo man mailtrakasserar, nästlar sej in och luskar, man utnyttjar kontakter (alla dessa saker skulle jag ALDRIG göra fö ;)) OCH man går via White Lions.
Efter medverkat vid styrelsemöte och diverse kontakt fram och tillbaka styrde vi upp en date med väl valda dela av klacken för ljudupptagning på Royal Arms. Ojoj. Drilla dessa ni. Fast de lyssnade på kommandon rätt bra ändå. Ja jäklar vad kul vi hade.."Kan ni simulera måljubel på (räknade in) 1, 2, 3?" Åh jävvlar vad de skrek. Har tinnitus sedan dess, jag stod en meter framför. :P
WL medverkar alltså i form av ett par ramsor, måljubel samt i refräng.
Sången då? Ja inte är det JAG som sjunger. Inte heller Gson, då han faktiskt kan. Inte heller fru Malin. Nej något rockigt skulle vi ha. Tack till Daniel som kom att tänka på sin gamla klasskompis Johan Hallendorff. Här kan ni se killen vi drog med i detta projektet. Sjukt duktig. Även på matlagning tydligen ;)
 
NU verkar det hända grejjer även på detta område. Idag blev Anders Mäki hänförd. (Såklart han blev..) Micke Berggren och Peter "Biffen" Karlsson är vidtalade, även de (iaf Micke) menar att det är "Helt klart en bra låt!" Nu ska Oskar Bladh (dj) få kolla över materialet....Fnnnn så bra.
Just nu sitter Gson och klipper ut väl valda delar då det stundtals bara ska spelas korta bitar ur den, tex endast ref.
Men FAN SÅ KING?! Jaja. Än har den inte spelats, så än ska vi inte ropa hej ;)
Men status just nu: Kippt nöjd.
Ah. Ni tycker jag ska lägga upp låten här? Ha. Skulle jag ALDRIG göra.
Jorrå, klart den kommer, men inte än på ett tag. Allt ska nog bli 100 klart först. Men gå på match vettja, vem vet den kommer förhoppningsvis spelas där!
Några väl valda har naturligtvis hört den och själv kan jag den baklänges. Man kan bli lite lätt less ;)
 
Nu ska jag drömma om stora summor Stim-pengar och skriva några nya texter. Eller vad säger du, bäste herr Gson? The sky is the limit?! ;)
 
 Lyssna till Niklas favorit:
Landet du sjöng om ibland...
 


Have it KING u all!!

4 kommentarer:

 1. Ja vad säger man.
  Tack har jag sagt många gånger redan men det blir så fjuttigt.
  Det är en ära du gjort det här för mig.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inget fjutt alls. Det var (för mej) ett måste på ngt vis, som faktiskt mynnade i resultat. Jag vet att det betyder mycket för dej, och det räcker. Inget annat räknas, och det är lite det jag menar med att jag struntar i recensioner. Om den kändes genuin för dej, då har jag åstadkommit det som var min tanke. Alla kramar till dej! <3

   Radera
  2. Låten till Lina\Niklas är fantastiskt fint skriven Carro.
   Så klart är detta ingen recension, men man skulle kunna ana att du hittat din grej.

   Radera
  3. Tack snälla Tobbe. En sådan recension är ju trots allt helt ok ;)

   Radera