söndag 21 oktober 2012

Uppbokad och självupptagen.

Ett kort inlägg ikväll. Har varken tid, ork eller lust.
Dagens höjdpunkt var fika hos fam Jonsson/Karlsson. Bilder från det:
Fika-kaos. 4 hyper-ungar och 3 trött-föräldrar :)

Charlie bara älskar Patrik. När vi skulle gå vinkar ungen hejdå till sin mamma och går till P. Vad har du gjort med min son Putte?!
Har noterat att kommande veckas kalender är planerad i minsta detalj. Klippt fullbokad. Dessutom har Helle, Lina, Mallan och Ph hört av sej och vill hitta på nåt under veckan. Aee vet ni, det kommer inte funka...tyvärr. Kommer ha en ego-vecka med massa må-bra-event inplanerade. Vi får boka in ngt längre fram ni fina, för tiden räcker inte till. Låter ruggigt självupptagen nu märker jag :S
And so might be it. Vad jag har så fullt upp med? Nah. Det kommer nog här under veckan...kanske.

En chat med Gustav och jag fick veta något kul!
"Jag är i Grebo för första ggn, ska hämta upp en person. Ska spela ihop ikväll."
"Kul!"
En stund senare:
"Willy hälsar!"
Haha så himla roligt, Willy var länge sen man såg! Om nu någon Grebo-bo läser här måste ni hälsa till Willy från mej, för mitt hälsa-tillbaka-mess gick tydligen inte fram.

Socialiserandet via nätet fortsätter och ett par chattar lyfte kvällen igen. Och ja, i princip samma personer igen, ska inte tjata om det. Men det betyder mkt. Tack finingar!

Nu ska jag strax krascha i säng, måste upp tidigt imorrn. Och vet ni. Ääääntligen måndag! Ja jo, inte helt wätt å wikti' kanske, men det kom inte idag serrni ;)

Och med tanke på hur självupptagen jag tänker vara, så kanske det inte kommer hända så speciellt mycket här på bloggen under veckan. Vi får se. Till vi hörs igen......
 
Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar