söndag 7 oktober 2012

Ikket, Tanyapaj och hosta.

Så. Det var söndagen. Summerat i en rubrik :)
Tog en Ikeasväng med moder och barnen. Ingen större shopping, endast lite bra-ha-saker och bytte en tavelram. Ungarna gillar nya lekplatsen utanför Ikket så där blev vi fast ett tag. Härligt i solen då det faktiskt var lä mot husväggen!


Efter lilla shoppingturen fortsatte vi mot EKH och Tanya som bjöd på äpplepaj. Gud vad hon gör paj den där människan... Men sjukt gott :) Våra barn är naturligtvis klippt kompatibla, hur skulle det annars se ut liksom? Självfallet leker de snällt hela tiden, i timtals utan att bli osams.... *Doh* Nejvars, de kommer bra överens, på riktigt.

 
Mollan och Charles utför någon form av skak-lek, vet inte redit vad den går ut på.
 
Vi tackar för tittin, och tackar för klädpåsar. Jag lämnar kläder hos T med kläder som Emmie haft och får med mej hem till Charlie, det som David haft. King :)
Fick även nöjet att träffa Helle som kom över på en kopp java hon oxå :)
 
Under eftermiddagen tilltog apträlig hosta på båda barnen. Insåg rätt snart att det bli vab imorrn, barre ä så. Samtidigt ringer kollegan Malin och talar om att hon är hemma imorrn. Här kommer då det omtalade jobb-haveriet. En stund gick åt till att styra upp morgondagen med vikarier och lägga om scheman osv. Löste sej fint. Ett upprett haveri är ett bra haveri :)
Hoppas nu att farmor kan tänka sej att rycka in och ta barnen från lunch imorrn fram till em då deras far hämtar dem. Annars blir min em lite ja...haveri ;)
Jäkla hosta... Klockan är nu 23 och min dotter sitter uppe och målar med vattenfärg...Har sovit sedan 19, men blir väckt av hostan :( Ah, hon sover nog snart igen får vi tro.
 

Fina lilla loppan 
 
Och killen som råkade komma i närheten av plattången.
Har ju ganska långt hår visar det sej...

 
Nästa vecka är barnledig, men faktiskt...! Så har jag inte alls mycket planerat som jag skrev om häromdagen. Så skönt. Kanske kan hinnas med lite träning, lite solning, lite "bara-va"? Ja och så lite socialisering så klart :)
Nu kröp dottern ner i min säng. Där ska vi samsas i 90-sängen tydligen...tjohej. Och nu vaknade sonen. Får man sucka lite?  Ja gört.
Hoppas ni får en bra vecka, det ska jag se till att skaffa mej!

Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar