tisdag 9 oktober 2012

Ruggish pluggish

Tisdag innebar en dag med plugg. Apotekaregatan 13C, 8-17 tjoooo.
Vad trälit det då är när de säger att ni som inte ska läsa delprov 3 eller 6 kan gå nu. Klockan 12.... Blev ju tvungen att gå shoppingrunda! Nya skor och nya bralls. Fast att köpa bralls är måste, inte många jag kan ha längre, om jag inte ska köra baggystilen rakt över, ingen höjdare :/

Dagens tillhåll...                                                                                                        Lunch med tjejorna!





 
 










 
King, lördagens outfit halvklar, ska ju på kalas för tjyven!
 
Hem till lite tvättstuga och klädrens bland barnens grejjer, snart vinter :( 
Efter 6 timmar sammanhängande sömn, begrip så lyxigt, så var jag klippt pigg. Därför behövdes det en vända till Tank för att pigga upp henne lite, och vika hennes monsterberg med tvätt som jag inte klarar att se längre. Nån ordning måste vi ju ha påt alltså. Fick även träffa Helle och Carro som stannat till på kaffe.
Fixade till lite mat, innan T skulle dra iväg och träna. Försökte få med mej, men latmasken kom krypande. Köra pass å grejjer, hu... Det var ju det där med höger och vänster som går så trälit dålit ;)
Försökte bjuda bort mej på kaffe på annat håll, men det gick inge bra alls. Men fick till svar att kanske imorrn kväll? Får se då =)
Drog hemåt, messade och ställde in badet imorrn. Motvilligt, men blev tvunget då lite annat kom upp som måste göras. Vi tar det en annan dag!
Tjaoooo. Blev nog inte roligare idag.
Imorrn möte kl 11, solning vid 14, och ev kvällskaffe då. Blir nog en bra onsdag denna vecka oxå!
 
Ikväll ska jag sova tidigt. Hur många tror mej? Lovar att svara ärligt imorrn om någon frågar ;)
 
Puss påt!
Have it King u all!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar