torsdag 18 oktober 2012

Like a fuckin highfive in the face! Eller... sjukt bra onsdag :)


Onsdag igen. Vet inte hur det kommer sej, men onsdag har kommit att bli den mest händelserika dagen i veckan. Kanske för att jag är ledig och jag vill hinna med 100 olika saker, som jag inte hinner annars. Men även onsdagskvällen brukar bli inbokad. Börjar undra vad det är för fel på tisdagskvällar? Om man...jag, nu ska ut och "hitte-på" borde ju tisdagen vara smidigare då jag som sagt är ledig onsdag. Men nae. Så rullar vi inte.
Hemma halvdag med sonen som misstänkt började få pricksjuka. Lämnade vid lunch över till farmor, tusen tack för den! :)
Tog turen mot solen, sköööönt....

 
 Efter det mötte jag upp Helle i centrum och naturligtvis blev det kaffe. Härligt samtal hade vi oxå, tack sötnöt <3
Efter ett par tim där gick jag ner för trappen och in i grannhuset. Där bjöds det på kaffe, kärlek och underbart kaos. Jao Helle och Tatank är goda grannar :) Puss påt!
Dax att dra sej hem till tvätten, sate så rolit. Phalén messar och undrar hur planerna för kvällen var. Hade tydligen tidigare under dagen lovat att återkomma i ärendet, men då jag lider av alzheimer light hade jag tappat bort det helt :S
Frågan var om jag skulle hänga på till Yngves och kolla till Old Town's spelning på kvällen.
Ja why not... Kvick dusch och upp på hojen in till Queen street. Hos Ph hade även Linda landat i soffan, sikken go tjej då! Alltid kul med nya bekantskaper :)

PUSS PÅT.....Så jäkla Gööööött! ;)

Detta var mindre gött. 3 olika sorters peppar vräktes på. Behave?!
 
 

Blev dax för rökpaus. Det tar vi på taket då.... Kändes sisådär att klättra upp på en pall, ut genom ett fönster och stå på taket, wätt högt då :S 
 Fnn så märkligt att jag hittade Phs solbriller ;)

Syndabock - från Björs. Rabarbervin. Gött!

Sen kom de lokalproducerade grejjerna fram.... Nej inte som det låter!
 Satt och babblade ett tag. Linda bor i Oschlo. (Norskt uttal här!) Så där hade vi lite att gå igenom. Konstaterar att det var 12 år sen jag bodde och jobbade där. Har så länge sagt att jag ska åka tillbax. I vår. Då får det bli, det bestämde vi ikväll. Drar med mej Phalén och hälsar på Linda. Så jäkla göööött. (Kan inte låta bli att dra denna fras, kan inte begripa ;))
Men om de bara står still så.
"Måste du blunda?!"
"Japp, njuter."
Gött.
Suddiga på Yngves
 
Träffade på SkateJögga. Och Ph njuter vidare? ;)

Sen lyssnade vi till Old Town's sköna musik!

Moe släppte loss ordentligt, står här uppe på bordet och lirar =)Drog hemåt efter ett par timmar. Härlig spelning av Old Town, träffade lite roliga människor jag inte sett på länge. Tummen upp =)
Kom på att jag glömt mina lurar hemma hos Ph, skulle bara hämta dem. Mötte upp Jenny, och....
"Ska du inte ha ett halvt glas vin innan du drar hem?"
"Men asså. Jo."Goa glada!
Sen susade jag hemåt. Faktiskt jobb ju, torsdag kom ju som på beställning, vare sej man ville eller inte. Väl hemma kommer insikten. Like a Fuckin Highfive In The Face:
TVÄTTSTUGAN.
 
Mådde klippt oking kl 01.30, vikandes tvätt OCH svabbandes golv. För naturligtvis. Kl 8.00 torsdag morron har tanta Karlsson bokat. Hon gör det med flit, tantskrället. Bokar efter mej. För att se att jag städar ur ordentligt. KAN oxå vara inbillning, men troligen inte. Tanten är ganska otäck och jag är aningens rädd. Krävs en tant för att skrämma mej. En wätt trälig insikt.
 
Tack ni fina för en härlig onsdag!
 
Synd det där med att ff ingen uppfunnit alkolås på mobilen. Fnnn. *Igen* So sorry!
 
Torsdag innebar arbete, sova soffa och nu skriva blogg. Så den var inte vidare händelserik. Tur att det finns onsdagar säger vi =)
 
Have it King u all!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar