tisdag 11 december 2012

Tisdagsväs

Då jag var aningens opepp igår kraschade jag i säng kl. 21, och jag kan inte minnas att det hänt tidigare. Men jag somnade på dirr och sov fram till kl 10 idag. Eller ja nästan iaf. För kl 04.30 (!!!!) då kom det två morgonpigga idioter och skottade utanför dörren. Skottade förresten. De skrapade, grävde, väsnades och jävlades i 30 minuter. Men allvarligt? Kl. 04.30? Det är ju fasen att inte Karlsson inte fått till det där skottschemat än, det kanske hamnar på min lott.... Då sätter vi Karlsson på ett pass TIDIGAST kl 8.00. Jag kan ta passet kl 10.00, då borde jag ju vara vaken. Hjärta kan ta vid lunch och Andreas/Therese (även kallade K2 på tvättschemat) kan ta eftermiddagspasset. Då kanske vi kan slippa detta jäkla liv mittinatta? Somnade om fram till 05, men si då kom Corren. SEN sov jag till 10.00. Har ni fått med allt nu? För detta är ju högintressant menar jag.... ;)

Har haft en riktig lallardag, då jag inte gjort många knop. Jao, varit på banken har jag - styrt upp mitt sinande kapital en aning. Behövligt om det inte ska fortsätta sina. Efter det lämna in bilen på lacktjohejet. Vad gjorde man utan vänner, Tanya kom och hämtade mej, thanx darling!

Åka rallyvolvo - kungligt!
Volvon har dock döträlit häng på backspegeln...
Ja ni kan ju gissa vem vi åkte hem till?
Japp, till Taikons såklart =)
Samlade ihop hennes tre skräpungar och oss själva, packade in oss i Volvo och åkte och hämtade mina två små.
Test inför Lucia. E tänker vara tärn-lucia.
Tisdagsväs var det ja. Det uppkom vid någon smart diskussion vi hade T och jag under em. Kan inte påminna mej poängen tyvärr, gör du T? Jag vet att vi konstaterade att det är klippt förbjudet att dra ett onsdagsväs på en tisdag. Fast det hjälper ju inte för att hitta poängen.. Nåväl. Det som faktiskt kan uppstå denna vecka är torsdagsväs. För imorrn är det onsdag och oj vad vi ska stämma upp tillsammans med Sabaton imorrnkväll. Sjukt roligt f.ö. att se Molly headbanga till Carolus Rex i bilen på väg hem till Vete. Sådan mor, sådan dotter =) Dä ä hårdrock dä!!

Stormiddag på Vete med våra fem fina <3
Lagom livat ska ni tro =)
Nu ska jag ta en kvällsmacka, för som vanligt har jag glömt äta. Eller jo, ngt blev det nog vid Taikon-middagen. Lunch däremot bidde det inte idag. Skärpning alltså, jag funkar ju halvträligt som det är. Blir ju inte bättre av att inte äta, det kan jag intyga.
Någon som är ledig och hemma och vill ta en runda på stan imorgon på dagen? Behöver ta ett julklappsrace. Tänkte kliva in mot staden ngn gång på fm, så slå en pling ifall du vill joina.

Have it King u all!

2 kommentarer:

 1. Tar mig friheten och gör ett litet avtryck:-) du jag måste bara säga att din blogg får mig skratta känna allvar och framförallt ger mig en igenkännande känsla, Carro du är så bra, keep on fighting!! Kram på sig! Kommer definitivt snoka här igen,,,,
  Maria nu förtiden Grebos enda singelmorsa, haha känns det som iaf

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan spontant känna att jag måste svara med ett Grebo-uttryck när jag läste detta: GÖÖÖÖÖTTTTT!
   Som du vet, jag älskar avtryck, tack för det du ger här. Tack för pepp, alltid välkommet. Snoka på du. Hade inte haft en offentlig blogg om det inte var menat att läsa :D
   Nu tror jag mej kunna gissa vem du är, och nej, jag vet att du inte är Grebos enda singelmorsa, jag kan ff lite om den där byn ;)
   KRAM!

   Radera