fredag 21 december 2012

Svårslaget?

Hade en riktigt rolig kväll igår. Undrar just varför dessa spontana hitte-på oftast blir så himla lyckade? Inga förväntningar troligen. Torsdagens morgon startade med en liten tur till Ekh för att skjutsa David till skolan, efter det stannade vi (ja jag och T naturligtvis) till på Signalen. Och vad/vem har parkerat där om inte vår stalker, Uffe. Bildbevis såklart!

Pratade lite med Uffes ägare inne i affären.
Eller ägarinna.
Skulle köpa tomtegröt till alla anställda, undra hur det fick plats,
Uffe är inte största bilen i stan :)
Efter detta ställdes som sagt stora planer in. Återkommer till det en annan gång ;) Ist fick vi för oss att ta en liten roadtrip till några kändisar ute på glesbygden.

Här jobbar världens trevligaste butikspersonal. Eller ja det finns visst nån liten butik till där de är rätt trevliga oxå, utåt Grebo nånstans.Men i just den här är Mallan butikschef och tillika mycket god vän. Butiksägaren är oxå en rätt trevlig figur ;) som vi tyvärr missade just vid detta besöket. Han skulle tydligen titta förbi senare, men inte kunde vi stanna ute i Skeda hela dagen. Som anställd hittar vi min mor. Oxå ganska trevlig. Idag var hon dock rätt ettrig i humöret och jag känner inte alls igen mej själv i henne. Kan inte vara släkt öht. Äh. Vi åkte hem igen.

Inte helt vanlig syn.
T spelar Tvspel...
Måste ju testa julklappar till barnen innan de slås in ;)

Och det var så sjukt mkt julklappar.
Bortskämda ungar.... ;)
T tog brytet, orkade inte se en enda klapp till.
Har mina kvar att slå in, kommer du hit imorrn hjärtat? :)
Och jorrå. Efter att ha vaknat från brytet mådde inte hjärtat helt bra.
Blev bekymrad en stund.
Men snart att känna igen..
som tur var :)
Pratade med Ph en stund som tyckte vi kunde komma in till stan och prata strunt en stund. Och sånt är vi jättebra på faktiskt. Så sagt och gjort samlade vi ihop oss och mötte upp två jätteglada killar....

Hahaha bästa bilden jag tagit på länge :)
Hade en kul kväll med många långa diskussioner. Om allt och inget. Jag avvek skapligt tidigt, det  var ju faktiskt arbetsdag idag. Fast arbetskamraterna tyckte jag lät lite kraxig? Kan inte förstå den alls. Men fika fick jag på jobbet. Det hinns ju alltid med, märkligt det där ;)

Eva tyckte att vi andra 7 var lite långsamma till
fikabordet. Men tro mej, vi hittade dit :)

Nom nom! Tack Pia!
Som sagt bra kväll igår. Blir den svårslagen? Nja. Svårt att jämföra olika upplevelser hit och dit. Ikväll kan komma bli en svårslagen kväll igen om vi ser det så. Något unikt ska komma att ske. Jag ska nämligen till Fredrik en sväng och det ska bli filmkväll. Vad är det egentligen som händer? Sen när ser jag på film liksom? Men detta är en form av övertygelseförsök från Fs sida. Vi får väl se om det finns något bra att se. Fortfarande oerhört tveksam, men måste väl ge det hela en chans. Nej då, jag överdriver naturligtvis en aning. Men har väl kommit fram till att det är fel filmer jag tidigare sett. Ska inte dra film-tugget en gång till, har ju redan gjort klart vad jag tycker. Jag vet att vi hur som haver kommer ha en trevlig kväll =)
Men nu måste jag nog sova en stund om jag ska kunna hålla mej vaken under kvällen. Fasen man är inte 20 längre, inte 30 heller för den delen ;)

Have it King u all!

2 kommentarer:

 1. Fan va ni mobbar Uffe!!! Erkänn att ni är sugna pån? :-P
  Vi lastade allt i Tobbes bil ( modell väldigt mkt större )

  Puss !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha jajjebrajje, klart vi är sugna pån, fin ä han :)
   Skönt att ni hade lastbil att tillgå, så mkt som ni handlade :P
   Pussa!

   Radera