tisdag 18 december 2012

Kjell, Clas och Lucköppnar'n med klaff-fel...

Tisdag kom efter måndag. Även denna vecka. Trevlig måndagkväll btw, fika med Fredrik. Stackarn fick stå ut med att lyssna på Sabaton, men han redde ut det rätt ok ;) (Fasen på tiden att jag fick välja musik ;) Lallade iväg till jobbet. Sörplade kaffe och fick iväg några otroligt viktiga mail. För dagen serverades julbord, så det var ju bara att bänka sej. King.
Efter lunch fick det vara NOG så jag hämtade upp Tanya som hade strandat vid Lasses Livs. Trälit det där.... ;)
Mot Tornby och Sagoland. Jag som skulle till Clas.... Och Kjell. Ja Ohlsson och company. Blev inget med det. Shoppade loss en aaaaaaning till barn som tydligen varit snälla. Eller som de sa i kassan: "Handlar ni till ett dagis?"Aj fan. Däck vare ja.
Stötte på ett litet bekymmer barre. Ådi fick bekänna färg och myyyycket grejjer boosades in baksätet. Blev trångt för vissa i bilen.
 
Blev bara ett litet psykbryt. Igen :)
Något gick snett vid senaste frisörbesöket.
Kan bara inte sätta fingret på exakt vad det är.....
Notera även mannen i bakgrunden.
Undrar om hans ben håller på att gå av?
Och om det är så, är det då åt fel eller rätt håll?! ;)

Mot EKH. Det var dags att ta hand om Taikons strumphög. Legat i en härva i torkskåpet, ja rena, men tråkigt vikta. Jättemånga. Jättemånga som inte hade make oxå. Sjukt irriterande. Sådant här stör mej ngt vansinnigt. Nu kommer jag ha mardrömmar om strumpor. Gah.

Alltså. Det är så mkt som är så oklart.
Varför student?
Varför alla sladdar?
Why maan whyyyy?!
Framåt kvällningen kom han på besök. Lucköppnar'n. Nytt namn har han fått. Han ska aldrig få följa med ut igen. Kul kille, kul. Men han har järnkoll på allt. Och vi hävdar stadigt: "Dä va iiinte ja."
Aja, trevlig är han ändå. Och han heter ju faktiskt Andy. Och ikväll har vi skrattat åt Tanyas bil som tydligen fått fel på en klaff? Eller är det T's hjärta som har klaff-fel? Oklart.

Kaffe och skitsnack kan förgylla en tisdagkväll =)
Nu är det strax läggdax. Leker sambo ikväll igen och stannar över natt hos T. Hoppas på en frukost som går att mäta med standarden de har på hotell. Det skulle verkligen vara en jackpot alltså. Eller ja, en 10-poängare kanske? Ah hur som haver är hon min 10-poängare den där fröken T! ;)

Have it King u all!

2 kommentarer:

  1. Jag tycker det ser ut som att benet är på väg åt fel håll.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Troligen är det så. Tack för att du redde ut det! ;)

      Radera