lördag 17 november 2012

Tors, fre, lör!

3 dagar! Herregud, här har man inte hållt stilen, vad ni måste ha undrat! ;)
Inspirationen till att skriva har tyvärr kommit av sej, så några underfundiga kluriga funderingar finns inte på kartan just nu.
Blir bara lite kort om dessa tre dagar ist. Torsdag innebar plugg större delen av dagen, älskade Tanya och kompisen Cissi kom förbi med lunch, så vi pratade bort en stund. Tack för det välkomna avbrottet!
På kvällen var jag bortbjuden på middag =) En sjukt trevlig kväll med många diskussioner, många nya tankar och främst mycket skratt. Tack för mat, trevligt sällskap, och för en härlig kväll!


Ska väl tillstå att fredagen innebar lite tyngre huvud än vanligt... Men, men. Tanya kom även då och tittade till mej, jag fick stå för lunchen :)
Framåt eftermiddagen hämtade jag hem två fina juveler <3 Min fina dotter och min fina son.
Min fina son gjorde iofs något som fick den något hispigt hypokondriska mamman att gå i taket. Den fina sonen tyckte att det var passande att... Hm låt oss säga vomera... över köksbordet. Sådär ja tänkte jag, nu är eländet här. Inte en blund sömn inatt troligen. Men, strax därpå kom feber och inget mer av nyss nämnda, tack gode gud eller vem fan som helst. Detta är mitt värsta i hela världen.
Barnen i säng och nu till något som lyfte kvällen en aning. Fick ett trevligt(?) telefonsamtal. Det gjorde mej glad, lättad men fortfarande en aning konfunderad och lite bekymrad. Men på det stora hela positivt och något som kunde vara bra att följa upp i veckan (?) Oj vad frågetecken det blir....

Idag har barnen och jag haft en mamma/mormor-dag. Och i vanlig ordning vill dottern sova hos sin mormor på lördagkvällen. Har en febrig son hemma, hoppas han är piggare imorrn.

Facebook är på gott och ont. Här ryms gliringar och missförstånd. Påståenden och en hel del skrytvarningar. Visst. Men även så mycket positivt. Har gjort ett tidigare inlägg om fejjan där jag skrev om dess beroendeframkallande effekter, ja iaf för min del. MYCKET positivt har hänt på grund av fejjan och det jag nu ska visa er kan verka intetsägande och betydelselöst. Inte för mej. En bild säger mer än tusen ord. Kan vara sant. Denna gör nog det dubbla isf, då det både är bild och text.

Älskade Tanya. Tar sej tiden att göra denna utifrån ett av våra
mindre normala uttryck :) Postar den på fejjan och får mej att le så stort att
öronen flyttade sej uppåt....! Love!
JOG!!!!


Lördagkväll på Vete. Tittar på TV!!! Så mycket bättre och Ugglas låtar tolkas ikväll. Inget vidare än så länge.

 
Ikväll spelar bla No Excuse på Palatset. Det hade inte varit helt fel att se...
Men, men. Jag siktar mot den 8/12. Kommer dock bli körigt då jag vill se/höra flera band och som troligen krockar då de spelar på varsin sida gatan. Skulle önska att bandbokarna kunde lägga ut exakta spelscheman, så jag vet när jag måste klona mej?! Ska bli intressant hur som.
 
Imorgon blir det söndagsaktivitet...dvs väldigt lugnt. Troligen en sväng till EKH om sonen är ok. Veckan som följer blir lugn den oxå. Inget planerat alls. Skulle behöva ha lite roliga hitte-på... Torsdagens middag var en stämningshöjare så i den andan kanske man skulle jobba. Att socialisera mera alltså. Så... Nån som bjuder på middag? :D

Have it King u all!!

2 kommentarer:

  1. Ungefärligt spelschema på Palatset: 21 Molly, 21.45 Bête Noire, 22.15 Niels Nielsen, 23 Lovisa Negga.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar jag för! Då ska jag bara styra upp det hela på bästa möjliga sätt oxå =)

      Radera