söndag 25 november 2012

Kärleken flyttar in :)

Är det inte underbart? När man hittar kärleken i livet, man vill dela allt. Man blir sambo. Ja eller nåt åt det hållet. Min kärlek flyttade in torsdags, men flyttade ut idag på söndagen. Kan tycka att det är ganska lagom. Sambo på deltid. Särbo på deltid. Växelvis boende? Möjligheterna är oändliga, bara man är ense. Och det är vi :) Naturligtvis är det Tanya som bott här ett par dagar, varför sitta på varsitt håll när vi ändå hänger ihop förjämnan?
Torsdag blev en ganska lugn tillställning med en lill-sväng till Royals för att prata strunt med Oscar och co. Efter det en kort sväng till L'orient för att heja på Ph och några andra glada själar. Sprang även ihop med Gertza Sjöööööberg. Mycket trevlig kväll!
Fredag fick inledas med sovmorgon och fram på eftermiddagen blev det en tur ut i urskogen dit inte internet räckte eller täckte. Nejvars, men utåt Vikingstad någonstans bakom massa skog och höga berg. Mörkt som bara den och vid en grusväg precis innan vägen fortsatte ut i tomma intet, ja si där bor Hacke. (Why maaan, whyyyy?!) Lagom mörkrädd, intog ngn karateposition som i försvar mot vildsvin som eventuellt kunde komma hoppandes (anfallandes) i sidled klev vi ur bilen. En katt och en hund bodde där oxå. Dessa två var väl iofs ganska fogliga, men de lyckades skrämma skiten ur mej flera ggr. Väldigt lika vildsvin om jag får säga. Kanske blir sådär med de stackars djuren efter ha bott på landet för länge? För inte kan det väl ha varit mina vanföreställningar? Nejnej.
Hacke, hur som haver, driver ett eget företag som heter Endless Steel Design. Duktig som bara den på diverse konstruktioner och nu hade Tanken kommit upp med en idé för Hacke att fixa till.


 









"Forever fitted" Hackes egna beskrivning av armbandet han svetsade fast.
Det sitter där det sitter, så snyggt!

 Fredag kväll kom och en sväng till stan där vi bland annat sprang ihop med Dennis på Mörners. Ja och så heja vi på Gertza Sjööööberg.


Hem fram på natta och lördag innebar sovmorgon :)
Tvingade T till att ge oss ut en sväng i luften, har hört att det är bra nämligen. Adventsmarknad i trädgårdsföreningen. Kallt vare. Ingen vidare julstämning och det som var mest positivt var att vi sprang på min goa fd kollega Agneta. Alltid lika glad och babblig. Synd att de hade köpt getost som hennes sambo gick och vifta med. Vidrigt faktiskt. Agneta, du kommer väl ihåg vad Eva sa när vi åt på Riffet: "Det smakar som get luktar, jag tänker på Valla." Eww, på rikt.



Kaaaaaaaallt!
Tog skenbenet mot stan för lite värme. Full action i innerstan, och här kan det varit så att det blev för mycket värme? Nej fy, jag har ingen aning, fullt pådrag som sagt iaf, hoppas ingen kom till skada....!


Hoppade in en sväng på New Yorker, lite shopping är alltid bra för humöret. Plånboken håller sällan med dock. Jobbigt det där. En fika i novembervädret....och mao inte så mkt värme.


Hem. Plugg för mej, sova för T. Kom på den otroligt fina idéen att Palatset var länge sedan vi besökte. Sist kan jag inte minnas alls faktiskt, ehum. ;)
En riktigt trevlig kväll. Biljard, livemusik, härliga människor och till sist trötta ögon och det fick bli hemåt. Just de. Sprang även på Gertza Sjöööberg.

Bagarn in action

Aguson på scenen, mycket bra!

Två fina! Tank och Fredrik


Jorråsåatte. T fick leka med ljud lite. Jögga hävdar bestämt att han har sparat
 material där T medverkar (spelandes bas?!) till Emilias hit "Big big world"
Åhh, detta måste rotas fram. Jag hoppas så mycket att denna info är korrekt :D
 
Vansinnig. Galen och precis tokfrustrerad.
Har haft en underbar helg på alla sätt. Imorgon upp tidigt och hoppa, möte klockan 8.00. Ujuj, va tidigt. Dax att leta fram julpyntet oxå, fy. Inte sugen på det alls om jag ska vara ärlig.
 
Tele 2. De ska få sej ett litet samtal imorgon. Bara ett litet kort samtal, hoppas jag. För det är fasen inte mej det är fel på, det är dem. Och nu kan det bli så att vi måste göra slut. På rikt, för så här kan vi inte ha det. Och nej, prata om det kommer inte hjälpa. Vi måste komma fram till en konstruktiv lösning och kanske är detta den enda tänkbara utvägen.....
Sjukt störigt hur som haver.
Hej påt!
 
Have it King u all!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar