onsdag 23 januari 2013

Ja är inte här. Dä va inte ja....

Nae. Som de flest kanske sett på fejjan eller hört på annat sätt så är jag begravd i plugg, plugg och åter plugg. Jag har inte tid att vara här, eller på fejjan heller för den delen. Hävdar dock bestämt att fb har jag öppet endast för att kunna bolla lite tankar med Maria, min pluggkompanjon. (I övrigt så handlar det nog om till liten del, att även få behålla verklighetsförankringen(?) en aning. Eller ja, en form av socialisering för att inte bli precis galen...!)
Trevligt med små glada tillrop på Fb dock, lycka till, du fixart, du rer't, du är bäst osv. I like, och behövert... För satan vilka uppgifter. Nu har jag suttit mellan 13.30 och 01 igår med delprov 1. Den skriftliga delen blev klar. Idag gjorde jag en sammanställning på kladden jag gjort av den muntliga delen, och gjorde en elegant ljudupptagning alldeles nyss. (Skaplig öschötska, som ska försöka vara tydlig och eländet låter bara värr?! Hahaha, det kanske inte var jag? ;))
Gött, klart så långt.
Nästa uppgift: Komponera musik digitalt. Totalt failure att Fredrik tycker att det är lägligt att åka utomlands precis nu. Hade behövt lite handledning där kan kännas. Men har hört att det finns internet även nere i Asien, så det ska nog REEE sej ;)

Nu har jag varit så jäkla dutti ett tag så nu blir belöningen lunch på stan och säga trevlig resa till den där Asien-fararen!

Blogger och bilder alltså.
Men ok, så suddig som denna är...
Ungefär så suddig börjar jag bli i hjärnan oxå.
 
Så, nu vet ni att jag lever, även om det är knappt. Tjo,, vad det är livat!
 
Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar