tisdag 2 april 2013

Grundlurad.

Visst är det hemskt? Att bli sådär grundlurad att man känner sej så vansinnigt osmart och bara undrar... va fan tänkte jag med?!
Det hände mej idag. Den 2:e april. Chattade lite kort med en person som jag pratar med lite då och då. Det är då jag inser hur lurad jag har blivit. Människan på andra sidan chatten har använt ett otroligt tråkigt språk och jag har ryckts med i detta fördärv genom att använda samma hemska språk. Tillbaka. Vad det handlade om?
Människan skrev "dom". Jag svarade med samma vedervärdiga ord. Oförlåtligt och jag vet nu inte hur jag ska komma över det här. Så en gång för alla, det finns för helvete ingenting som heter "DOM" när vi skriver. De, eller dem. "Dom" är talspråk, snälla?
Visst var det ett hemskt lurendrejeri? ;)
Vad jag har gjort hela påsken? Inte ätit godis, inte slappat och sovit. Inte heller partajat. Tyvärr knappt tränat heller. Jag har socialiserat och umgåtts med de bästa omkring mej :)
 
Skärtorsdag hos vännen F, hade det bortskämt bra =)
 Långfredag var verkligen en lååång dag. Uppe tidigt. For iväg till ÖB bland annat, ja två gånger bara för att det är så himla roligt där. Eller kanske för att allt man handlar med fördel tas med hem på samma gång. Men om man väljer att INTE göra det. Då. Då åker man dit två ggr. Kvällen spenderades vid köksbordet bland pluggpapper och osammanhängande texter som knåpades på datorn...

Så kom vi till påskafton. Oj, dags för mer shopping. Drog med moderskapet på en tur till Rusta och Lager 157. Köpte golv till balkongen på Rusta och ja, en del på Lager också ja....
Behöver en ny jacka. Behöver nya linnen.
Right att jag gör. Går ju för fn inte stänga garderoben.
Men kul äre =)
Ingen träning fredag, ingen träning lördag. Envisa förkylning. Vansinnig var jag. Men påskmiddagen var planerad tillsammans med F och tur var ju det. Där ligger ju både humor och diskussion på topp så vem kan sura då? Dessutom smiddes planer inför våren, liten reseplanering. Kommer bli så galet kul! Tack för god middag och underbart trevlig kväll!

Nej, påskmat ville vi inte ha!
Detta var mycket godare :)
Så blev det söndag och jorrå.... Dags för en liten shoppingtur, det var ju så länge sen!
Lurade med mej modern till Falerum, ojoj som vi rert! Ett par Converse hade jag bestämt redan innan att jag behövde. Allt det andra...behövde jag tydligen också. Som en hög nya träningskläder. Och en scarf. Och ett linne. Och.... Gah.

Röjröj bland hyllerna!
KIIIING!

På hemväg måste man ju bara göra ett nostalgistopp i Åtvid. Och finfika på Metropolen Sandelius. Man måste.

Solen i ögonen.
Sweeeeeet!
Fast sedan kunde jag inte hålla mej ifrån träning längre. Abstinens sa ja.

Fick bli en smoothie innan träning, sen var jag King!
Gick över förväntan att träna.
Back on track, gött.
Fram på kvällen kom Lucka och vi babblade in på halva natten. Skönt med lite soffhäng med kaffekoppen och trevligt, kvalificerat skitsnack. Lagom nivå denna kväll, tack darling!

Åååååå så blev det måndag! Dagen innan min älskade son skulle fylla två och det skulle ställas till med kalas. Vi kalasade hemma hos barnens far. Ungen var nöjd med all uppmärksamhet. Full rulle med alla kusiner. Och mormor, farmor, faster, farbror och div släkt och bonussläkt. Oh my. (Mamman var rätt nöjd när det var över också, helt slut. Trevligt ja, trött jaaaa!)
 
 
Jorrå. Slutspelstider....
Efter detta event åkte jag ett par timmar till gymmet, tog ut mej totalt och kände mej galet duktig efteråt. Tränade tillsammans med Lucka, min bästa PT. Han ä inte nådig!
Sedan hem till Tanya! Inte var dag nowadays. Denna kväll mutade hon mej med en grillning, och maten stod på bordet när jag kom dit. Tack älskade du! <3
(Vänta här nu. Känns det som att jag får mat var jag än åker... Ja, fasen. Som ja rert! Å aldrig bjuder ja igen. Jag lagar ju inte mat, så det vill de inte ändå ;)
Efter detta en sväng till Lucka för att prata lite om ditt och datt, hem å krasch i säng. Upp idag å jobba kl 06 - tjo.

Hem å träna (ska hon aldrig sluta tjata?!) sedan bort till F för att följa med på lägenhetsvisning.
Tog en promme genom stan, skönt i solen. Tittade på en jättefin lägenhet med stor potential bara man innehar förmågan att inte stirra sej blind på saker och ting. Gjorde en köksrenovering i tanken och planerade om det hela lite. Det blev sjukt bra. Folk är så fina i kanten på visningar. Why? Ska man ev köpa stället måste man väl inspektera? Kröp runt lite i köket för att se att golv gick under kyl/frys så man kunde flytta dessa utan att behöva byta golv. (Åh! Underbara golv i hela lägenheten!) Äh, man måste ju titta påt. Right? :)
Innan visning tog vi ett varv runt kvarteret. Hittade en fornlämning.

Använder folk dessa?!
Jaha. Jo tydligen.
Haha, så taskig humor...
Jag skrattade lite för länge åt detta!
F var sådär road ;)
Vet ni vad. Nu ska jag söööööve. Pluggdag imorrn och SATE - jag har att göra! Som att städa balkongen. Träna. Sola. Ehhh plugga menar ja! Hej påt!!


Have it King u all!
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar