söndag 9 november 2014

Göteborg, Scandinavium och IN FLAMES!

Fredag eftermiddag tog vi tåget mot Götet. En sväng på avenyn, käka och dricka gott och naturligtvis se In Flames inta Scandinavium :D
Det blev en riktigt bra helg och nu är jag helt färdig och ska nog strax dyka i säng.
Bilder va? Ja finns massa bilder, som alltid på konsert!

Framme i Götet ca 19.30 på fredagskvällen. Vi tog oss till 2112 som ägs av Flamesmedlemmarna Peter Iwers och Björn Gelotte. Myyyycket folk som ville ladda upp på restaurangen dagen innan spelningen. Snackade med tre schweizare som rest till Göteborg för att se spelningen, de var oerhört exalterade :)

Vackra tavlor :)


Menyn! Bara burgare :)

Galet gott!

Lite Pistonhead naturligtvis :)

Sedan blev läggdax, lördag startade med lyxig hotellfrukost och sedan ut på stan för lite skillnad shopping, I like :) Råkade köpa ny "skinnjacka", tur att jag inte hade fyra innan....hm. Inga jeans iaf ;)

På plats i Scandinavium! Lite ölhäng i baren :)


Papa Roach var förband, hörde och såg litegrann, helt ok.

In Flames var galet bra. Låtlista och framförande alldeles lysande. Publiken var euforisk och Anders och alla de andra gav järnet där framme. Jag vrålade mej hes, hoppade mej svettig och fick blodstopp i armarna. Klippt slut efter spelningen! 
Efter spelning var det läge för efterfest så vi mötte upp Tank å Pilla och hängde på hem till Anders och Nina som bor strax bredvid Scandinavium. En stund hemma hos dem och sedan in till Rockbaren. Som var fullt. Men det löste Nina, som tydligen var stammis där, så simsalabim var vi inne. Tack, tack!

Lyckades bli vid detta, sjukt vackert :)

Tack alla inblandade för en mycket bra helg! Nu är det lugnt med konserter ett tag, iaf vad jag vet just nu, men det kan ju ändra sej ;)


Have it King u all! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar