onsdag 25 december 2013

Och visst blev det en god jul!

Uppladdning inför julafton med en Antijulfest i lördags. Myyyycket trevligt, som alltid med bästa T. En snabb sväng in på Mörners där vi hittade våra Sweden-kompisar Jonas & Caroline. Talade om för dem att The Crypt får det bli ikväll och de såg aningens frågande ut. Vi lämnade Mörners och de två tveksamma. 
Att kliva in på The Crypt var som att komma hem. Underbara människor, helt rätt musik och stämning på topp. Här kommer nog fler kvällar spenderas framöver. Att de dessutom har som plan att hålla livespelningar flera dagar i veckan måste innebära att de mästrar de flesta livescener i Lkpg just nu. Att de har öppet till 03 är ju även det ett plus. Nu slipper man gå till Legends eller något annat segt ställe då Mörners stänger 01.30. 
Ska bli riktigt intressant detta, hoppas verkligen de får snurr på sin idé.  
Dock ganska nöjd med utgång nu på ett tag. Pust, tar på krafterna. Tack älskade T för en toppenkväll ❤️
Underbart att fånen talar om för mej att inte glömma bort bästa T ;)


Julaftons morgon startar 05.16. 
Två små ivriga inser att tomten varit på besök under natten och vid 05.30 är vårt första paketrace. På fm dyker mormor in och F en stund senare. 
Tomten knackar på dörren, vi hann dock aldrig se honom. Däremot åt han minsann upp gröten vi hade satt ut. 
Snowracer blev höjdargrejen denna jul och ungarna är fullständigt speedade hela dagen. Jag ägnar mej mest åt huvudvärk och illamående. Jävla jul på ren svenska. Lämnar med varm hand över två små till fadern. Överväger starkt att ställa in kvällens planer, men intalar mej själv att jag är så där äckligt hypo och allmänt stressad.
Som tur var åkte vi som planerat till F's syster med fam. i Grebo. Underbart lugnt och skönt. Ett par glas vin i soffan och bara vara. Myyyyycket bra kväll, tack för den avslutning på denna dag.
Sov kvar i Grebo, hem och hämta tillbax mina två små. 
Imorrn... Ska vi på middag i Grebo. Fasen jag hade för mej att jag hade flyttat därifrån ;) Dock inga fel att åka dit på visit då och då :)Så visst blev det en bra jul ändå. En sak i taget. Lugn å fin, hade min far sagt. Ja rer't, är svaret på det :)

Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar