onsdag 13 november 2013

Skåneland och vattenpolo.

Helgen som gick var en lugn historia. Barnledig och inga partaj eller bravader att rapportera om. Skönt va? Ja, det tyckte jag iaf. Ibland behövs bara lugn och ro, varva ner och ladda upp batterier.
Fredag kväll höll jag mej på hemmaplan och sörjde att jag missade konsert. Nejdå, inte bara tragik. Det var riktigt skönt att vara ensam hemma helt allena en kväll.
Lördag var lite av en off-dag. Fick inte mycket gjort, lallade mest omkring hemma. Framåt eftermiddagen fick F tvinga mej ut för en lunch/middag på Stångebro. Det var bra det. Ibland blir det lite mycket av just "off"-läget och när vi satte oss för att äta insåg jag att det var något jag inte hade gjort på ett dygn. Ja ibland undrar man ju hur det är ställt....
Vi gick hemåt och spanade lite Sherlock Holmes. Sjukt bra. Ni vet.... Jag som avskyr tv, serier och film. Fast alltså. Det finns ju en del bra. Får jag inse ;)
I säng tidigt, upp tidigt.
Söndag var en liten tripp till Skåneland tur å retur inplanerat. F's systerson spelar i Kristianstad och de mötte på söndagen Elfsborg.
Men det vet väl alla vilket fotbollsfan jag är? Ehum.
En jättetrevlig resa som innebar ett halvt släktkalas och middag på Steakhouse innan vi vände mot Lkpg igen.
Fika på vägen ner.
Finns det nåt godare än kaffe och äggmackor när man stannar??

Klart intressant.
Ja alltså, hur de tänker.
Men nu var det sex stycken lotter för en 100-ing.
Inget annat.
Sådäså.
Redo!

Ett försök att få Anders Svensson på bild...

...och ett försök att få Ante på bild.
 Måndag morron. Upp och hoppa, iväg till jobbet. Lagom segt att F jobbade hemma. Ja att komma ur sängen när någon får ligga kvar. Orättvist kände jag och kickade igång måndag med en uppfriskande cykeltur. Jihu. Hämtade hem mina barn på eftermiddagen. Saknat dem galet mycket denna gång. Mys att få hem dem.
Idag, onsdag har jag återigen lämnat in min bil. Polo. Vattenpolo. Sportbil...?
Ja, jag vet. Den är skitdålig. Men det är det roligaste jag kan åstadkomma när jag tänker på denna skitbil. Tar in vatten heeeeela tiden. Idag fick jag äran att låna firmabilen. Riktigt rolig skrotbil. Gick som fasen! Imorrn bitti ska jag dock ner och byta bil igen. En liten Huyndai (stava?). Mindre kul, men den tar mej från A till B iaf... Här är dagens pärla:

 
Måste kasta med en bild på sonen som äntligen fått en onepiece. Så lycklig. Blååååå är den också :)
 

 
Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar