söndag 29 september 2013

Planenligt oplanerat. Om platser och palats.

Då blev det söndag igen å vart fasen tog den här veckan vägen?? Känns som jag har haft fullt upp, men samtidigt inte fått ett skit gjort. Har jag iofs säkerligen fått, men det har nog varit en rätt lallig vecka på det stora hela.
Helgen inleddes oxå på bästa lallarsätt. En episk kväll med bästa T naturligtvis :)
Länge sen vi tog en kväll på Vetet med Mörners som mål. Men jag vet inte om vi kan säga att hela planen höll...
Vi blev tvungna att smita ner på Palatset för att hälsa på Phale'n som vi hittade bakom disk. Eller ja, bakom den minsta dator man någonsin sett. Mycket folk på Palatset och relativt god stämning gjorde att vi blev kvar där lite längre än planerat. Kan oxå berott på Ph's skillade musikval bakom den där lilla datorn. DLK, Asta och Johan Johansson. Bland annat. Röj, röj, kul, kul :) 
Behövdes dock en dos rock efter detta, så till slut tog vi oss till Mörners. Men sen spårar det ur totalt. För vafan hände? VEMS sunkiga idé var det att gå till Harrys?! Eeeew. Det kunde vi varit utan, aldrig mer. Komihåg det nu. 


Lördag startade med en tripp till Ljungsbro. Sjukt bra, mycket intressant och ska bli spännande att se om det blir någon fortsättning på det! 
Kvällen mycket lugn med god mat och soffhäng med ❤. Outfiten var inte densamma som fredagens och mina mysbyxor fick ett par gliringar. Kan ju inte vara på topp jämt liksom ;) 

Om en timme öppnar gymmet och då ska jag vara där. Nu måste det bli nån ordning på det är slappa levernet. 
Sedan väntar en vecka med barnen med allt vad det innebär. Kommande vecka innebär även att ❤ inte är hemma, då han försvinner iväg på jobb. Tråk. 

Nä. Nu sparkar vi igång lite muskler i vila och sätter fart!

Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar