måndag 27 maj 2013

Vad har hänt?! Ja, va fasen har hänt....

Lite av varje, kanske svaret är på den. Eller en hel del, skulle man också kunna säga.
Kan inte låta bli att lägga rubrik med inspiration av en 5-årig tjeja på jobbet.
Hon log (tackålov) pekade på mej och utbrast just detta. Haha, jag kunde inte annat än att skratta åt henne. En annan flicka uttryckte: "Du har klippt av en lugg!" Jo, typ....

Fredag kväll och planen var tjejmiddag hos mej. Bara det att vi har visst lite olika uppfattningar om detta med middag. Middag är sällan huvudsyfte, kanske snarare bisyssla ;) Och ska man dessutom äta middag hemma hos mej...Aee. Ni vet ju. Så in med kycklingspett i ugnen och TAADAAA klart!
Det mumlades om McD på hemväg och de satt snart och åt choklad. Haha, vikka träliga desperados asså. Tur att Tanken närvarade också så det blev nån ordning påt. Just sayin. Skojar bara, kul å se er.

Tanken, Emmet, Åssa och Låtta!!
Stående kommentar ett bra tag under kvällen var: "Var faan är frisören?" Frisören, Fia, skulle infunnit sej kl. 18.30, men damp in vid 20-hugget. Då vare dags. Dags att kapa lite. Ääääntligen. Fasen så gött!!
Kapardax!!

Suddig bild, men nu är "ena luggen borta" :P

Trötta desperados bangade såklart stan. (De var kanske hungriga iofs.) Bääästa Andy, Lucka osv.. kom och hämtade och skjutsade till stan. Såklart han gjorde. Sötnöten. De hade precis innan ringt från... Ae. Men vi åkte till ett bekant ställe. Och lite senare hamnade vi på ett annat bekant ställe. Fast. Åhåå, nu ska vi vara diplomatiska. L'Orient en fredag när NN har tillställning med tema Steampunk...eh kanske inte behöver ngn vidare förklaring. Men vi hittade trevliga människor att prata med :) 2 rockers fanns på plats och de pratade vi med. De undrade lite vad vi gjorde där och säg det den som kan förklara det ;) Men vi hade kul iaf, även om musiken kan diskuteras. Eller är färdigdiskuterad, sorry ;)
Även här fastnade vi på bild. Men efter att jag visat den för min kollega Malin på jobbet idag och hennes spontana kommentar var "oj" så tror jag vi sparar på den. Ehum.

Får en bild på två av mina finaste ist <3
Jaaao. Vi summerar fredag där. På ett ungefär. Hälften nämnt och hälften glömt ;)

Lördag. Min syn jag fick i köket när jag kom hem. Jippi. Fasen vikka gäster. Inte diskade de...

Gaaaah. Orka.
Nä. Tog en dusch och letade fram nyckel till Tankens gamla aber till bil som jag skulle hämta upp henne i fram på kvällningen. Nyckel fanns kvar, bilen utanför likaså, king.
Planerad "Inför-Sweden-Rock-fest" på lördagskvällen. Soooool på Tankens framsida! Filt ut. Musik på. Grannar som vinkar. Och sen damp de in, en efter en =)
Pilla var först på plats. Sen kom Kalleeeee. Och Stefan. Längre fram Gjutis och flickvän. Ännu senare Andy. Däremot uteblev Henke och Mange. Mange hade ju giltigt skäl då hans mor fyllde år. Men Henke. Titta på CL var tydligen viktigare. Och spara pengar till Sweden....Amen ok då ;)

Så jäkla sweeeeet!
Kalleeeeeeeeeeeeeeeee!
Stefan, Tank å Pilla.
Oj. Ojoj. Stan blev det. Men sent blev det, så i princip var det läggdax så fort vi kom fram. Och vi kan väl säga att kvällen avrundades där. Knappt hälften nämnt och inget glömt ;)

Söndag blev slappardag. Mådde oförskämt bra och hade det oförskämt bra. Både pizza och glass intogs. (Ja, gud så bra :S)
Låt oss säga att måndagens löpartur efter jobbet var på sin plats. Pain, pain....Gött.

Nu är det snart läggdax och vad händer då om jag inte får världens finaste sms. Små saker som gör dej lycklig. Älskade T! Jao Tanya naturligtvis :D
Tack du finaste vännen för att du tänker på mej en måndagkväll. Och troligen alla de andra dagarna också, precis som jag tänker på dej. Kärlek! Titt på't:


<3 u honey!

Siktar mot en vecka med ganska mycket träning. Rätt mycket jobb. En hel del kaffe. Och förhoppningsvis flera stunder av diskussion och..... Äh. Hälften nämnt och resten för mej själv!

Have it King u all!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar