fredag 31 maj 2013

Livet e en fest...

Jorrå! Oftast är det väl så, att det är rätt bra. Ibland tillåmä lite bättre än bara bra, det har det varit sista tiden. Och är. Jag trivs med tillvaron på det stora hela, får ihop det väldigt bra. Väljer sällskap som jag trivs i, ignorerar andra och dess skit som det drar med sej. Lägger band på mej för att inte gå in i diskussioner jag egentligen hade kunnat säga en hel del i. Men det vinner nog ingen på, och allra minst jag själv. Sjukt duktig där, heja mej ;)

Dagarna trillar på och hela maj har visst passerat. Maj har väl bjudit på lite av allt kan jag känna. Mycket bra, lite tråkigt. Huvud och kropp har varit ok, inte topp, men ok. Hur som haver så väger bra saker upp det ngt sämre och mycket försvinner genom att vara ignorant. Jo, så är det, trust me.
Däremot vill inte magkatarr försvinna genom att jag ignorerar den. Däckad och hemma från jobb tors-fre. Har däremot kommit fram till att den tenderar bli mycket värr om jag känner efter. Så nu glömmer vi den också :)

Jag ska ha en lugn helg ihop med mina barn och det ska bli mycket skönt. Helt osociala ska vi väl inte vara, imorrn blir det att kolla till Taikons en sväng och söndag pratade mormorn om visit.

Livet e en fest. Bara att det ter sej lika olika hur festen ser ut. Förra helgen, ja då var det...fest. Denna helgen: Popcorn och saftfest med barnen och mamman hyschar barnen då nyheterna börjar. Det är väl fest det också?
Snart ny vecka. Onsdag smäller det. Då rullar vi neråt. Vi kan säga.... FEST...IVAL! Galet så kul det ska bli. Funderar dock redan lite över hur jag ska låta bli att längta hem? ;)

Åhå, måste lägga till en liten tacklista på slutet =)
Tack för middagar, kaffe och fika! (Jag diskar så gärna!)
Tack för underbart sällskap och för att du är som du är!

Dessa går främst till Tanya och Fredrik. Ni är bäst, men det hoppas jag att ni vet redan. Mina fina <3

Ta hand om varann och främst om de som betyder något för dej. Tänk på hur du uttrycker dina tankar till någon annan, det är lätt att det blir fel. Var ärlig och rak, sluta prata runt saker. Tänk om alla vågade vara lite mer konkreta och kunde säga var skon klämde direkt ist för att ta till en massa onödig skit. Sluta va en kärring sajja!
Jag har en del "vänner" som inte klarar sanningar. Men det kan hända att de ler och säger att "det är lugnt". Bullshit. Vänd inte kappan. Stå upp för det du tycker. Svara förihelvete.
Jo, jag är nog aningens irriterad, för det är få saker som triggar mej så vansinnigt som tjafs och trams. Jag har några vänner som är nära. Jag behöver inte många. Hellre få, genuina vänner som jag vet var jag har. Som jag vet står upp för det de tycker och som svarar mej ärligt så som jag förväntar mej. Visst fasen blir vi oense ibland. Och då jäklar ;) Då blir det argumentation och jag hoppas att vi tycker så olika att vi kan hålla på i evigheter. För så knäpp är jag. Love it :D

Bästa textraden evver förresten: When you criticize....With your pretty eyes....
Koll på vad det är? =)

Have it King u all!

1 kommentar: