lördag 13 december 2014

Pretty Maids och lucia med paprika.

Ah, inte är det som förr på den här bloggen. När jag en gång började var ju min målsättning att göra ett inlägg varje dag. Fast det går ju inte. Har inte tid. Har inte lust eller ork. Inget vettigt att säga. Nä, kanske inte just nu heller, men nu fick jag för mej att göra ett inlägg iaf.
Tänkte berätta en kortis om förra helgen då jag, T och Stefan kollade till Pretty Maids. Stefan avvek iofs rätt tidigt, undra om han ens såg konserten? Trött kille ;)
Träffade på lite löst folk, grabbarna på 7sins och naturligtvis folket på Hell Yeah Rock Club. Inte så konstigt kanske med tanke på att det var dessa som arrangerade allihopa. Denna gång hölls evenemanget på Doom, mycket trevlig lokal. Ja iaf en kväll som denna när det bara var vettigt folk på plats. Men om sanningen ska fram...som han sa Amarillo...så Pretty Maids. Nja. Njae. Inte jag alltså. Tidigare under dagen var jag en sväng i Ekh C och handlade. Mötte en gammal, skraltig gubbe på ca 82 år.... Med Pretty Maidströja. Ja bara sägert, så har jag sagt'et. Gubbrock deluxe ;)
Men nu äre ju kul med konsert, så jag klagar icke :D
Man har ju sällan roligare än vad man gör sä. Å att gå på toa med kedjera är en utmaning. Man kan ju passa på att pimpa hårtorken... Titt T kom med på ett hörn :)


Några roliga kommentarer från kvällen ska vi bjuda på, eller hur T? 
Innan vi klivit in kommer en kille fram, stannar oss och frågar: Ska ni spela?
Jamen visst! Vad vill du höra?? Asgarv på den :D 
Ca 5 min senare då vi hunnit ner för trappen: 
Ni ska spela va?
Men wtf? Jo snart kanske vi måste styra upp nåt, frågan är vad bara. Vad jag vet så är väl T och jag ungefär lika tondöva båda två. 
Något senare kommer en tjej fram:
Känner igen er två. (Alltså... Nae. Det är så trälit när det blir såhär.... Vi tittar på varann och skakar på huvet, tittar på tjejen igen, men nae. Dessutom har kvinnan paljettkjol som är glittrig och fin och ja.... Jag vet inte.)
Det visar sej att vi har gemensamma bekanta, så vi behövde inte bekymra oss så lång stund. I övrigt inga gemensamma intressen, tror jag.


En episk kväll, som vanligt. Tack T, Love ya! 

Efter detta har vi kört på med barnvecka, lucia och massa ståhej. 


Världens sötaste tomte.....


...som gillar paprika :)


Tomten är även spindelmannen ibland. Galet lycklig i sin nya tröja!


Och jag är galet nöjd med ny vinterjacka!! Tack mamma!

Nu ska jag krascha i säng och ladda mentalt för Busfabrikskalas. Jag älskar Busfabriken. Verkligen. Fast imorrn ska jag plugga in proppar och ta det hela som ett träningspass tror jag. Vem vet, kanske kommer bildbevis imorrn? ;)

Have IT King u all!!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar